Long time, no see

Efter att inte ha skrivit om händelser, funderingar och liknande på ett bra tag nu så får det väl va tid för det nu. Eftersom jag är tillbaks där jag började med min blogg, alltså arbetslös, så har jag ju tid med det nu också.

Kom i helgen hem från en veckas skid-semester i Idre tillsammans med bror Joel och Bettan. Vi körde upp fredag kväll/natt och var uppe lördag morgon. Ganska trötta var vi när vi väl kom fram. Efter frukost så inhandlade vi liftkort så vi kunde åka lite innan vi fick stugan. Härligt var det, även om vädret var lite smått gråmulet.
vi 15 tiden fick vi stugan. På söndagen kom Kristoffer/Judo upp tillsammans med Magda och hennes föräldrar upp. De skulle bo på Pernilla Wiberg Hotell, kortvecka. Därefter, på torsdagen flyttade Judo in hos oss i 831 E i Söderbyn. Tisdagen och Onsdagen bjöd på hejdundrande väder. Solsken från en klarblå himmel. Det blev ute-öl och korv-grillning. Sämre kan man absolut ha det. Hem åkte vi på lördag f.m, lite taskigt, då det kommit ca 15-20 cm nysnö under natten. vi fick stor lust att åka mer skidor. Men ner från ett snorhalt berg och hem till ett vårlikt Laholm.
 Idre med brorsan o Bettan (samt Judo och Magda)

Nu, ja, i går slipade jag ett gammalt bord och grund målade det. I dag har jag inhandlat färg och strukit det en gång. Det ska bli vitt och högblankt. Tror det kan bli riktigt fint. Annars är det bara jobb-letning som står på schemat den närmaste tiden. Skam den som ger sig.

Fridens Liljor


RSS 2.0